czwartek, 6 lutego 2014

Kulinarny miszmasz: co na śniadanie?



Owsianka bananowa od Ewy Chodakowskiej 




SKŁADNIKI
4 łyżki płatków owsianych
duży banan
350 ml mleka 1,5%
1 łyżka migdałów
1 łyżka żurawiny





Jajecznica z suszonymi pomidorami, kiełkami rzodkiewki, cebulką i szczypiorkiem 

oraz świeżo wyciskany sok z grejpfruta i pomarańczy


Miłego dnia Wam życzę!
Ania

5 komentarzy:

  1. Owsianka z bananem i cynamonem to ostatnio moja ulubiona :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak u Ciebie Aniu smacznie i zdrowo. Jejeczniczka wygląda rewelacyjnie i pewnie była pyszna:) Ściskam cię kochana

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam takie śniadanka, a zwłaszcza owsiankę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo smakowite to śniadanie. A jaka piękna zmiana wyglądu bloga, chyba dobrze pamiętam, że było inaczej.
    Pozdrawiam :))

    OdpowiedzUsuń
  5. ja prawie codziennie wcinam owsiankę błyskawiczną, zalewaną wodą z rodzynkami, śliwakmi, żórawiną, słocznikiem, banami i co tam jeszcze znajdę.
    Bardzo pożywne, taki zestaw wcinam w pracy, w domu to inna para kaloszy, w domu mi owsianka nie smakuje.

    OdpowiedzUsuń